هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای تنش دیپلماتیک ایران و سوئد/ عراقچی خواستار اقدام عملی علیه متعرضان شد سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد  روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان

امباپه به رئال مادرید می‌رود

براساس گزارش منابع خبری، ستاره تیم ملی فرانسه و باشگاه پاری‌سن‌ژرمن قصد تمدید با باشگاه پاریسی را نداشته و به فکر ترک پاریس به مقصد مادرید است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۲ - ۱۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 08
کد خبر: ۱۹۳۳۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع خبری شبکه تلویزیونی ای‌اس‌پی‌ان گزارش کرده‌اند که کیلیان امباپه به‌رغم تهدید اخیر ناصر الخلیفی، رئیس باشگاه پاری‌سن ژرمن، قصد ندارد قراردادش که ژوئن ۲۰۲۴ به اتمام می‌رسد را تمدید کند.

براساس اعلام منابع، امباپه این‌بار به طور جدی در فکر جدایی از پاریس بوده و مقصد محتمل او رئال مادرید است. به گفته منابع، تهدیدهای الخلیفی نه باعث هراس مرد فرانسوی شده و نه او را تحت تاثیر قرار داده است.

او هم‌اکنون برای تعطیلات سه روزه در کامرون به سر می‌برد. در این بین، رئال امیدوار است که بتواند توافقی که حدودا بیش از ۲۰۰ میلیون یورو برآوردشده را به سرانجام برساند اما منتظر است تا امباپه یا پی‌اس‌جی نخستین حرکت را پیش از آغاز مذاکرات رسمی انجام دهند.

مادریدی‌ها نمی‌خواهند ماجرای تابستان پارسال تکرار شود؛ زمانی که امباپه در دقیقه آخر تصمیم به تمدید با پی‌اس‌جی گرفت و آب سردی روی سر بالانشینان سانتیاگو برنابئو ریخت.

استراتژی فلورنتینو پرز، رئیس باشگاه رئال مادرید حرکت با چراغ خاموش است و ترجیح می‌دهد که امباپه یا پی‌اس‌جی دست به‌کار شوند.

منابع ای‌اس‌پی‌ان گفته‌اند که مذاکرات بین امباپه و پی‌اس‌جی بی‌نتیجه بوده است. گفته می‌شود امباپه در صورت تمدید یک‌ساله با پی‌اس‌جی، پاداش وفاداری به ارزش ۷۰میلیون یورو دریافت خواهد کرد اما مادریدی‌ها اطمینان دارند که این رقم نمی‌تواند امباپه را برای ماندن در پاریس وسوسه کند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده